Resetiraj lozinku

Degustirali smo za vas…

Najbolji gin na svijetu!

Okus i miris mediteranskog i kontinentalnog dijela Hrvatske u svakoj boci. Old Pilot’s Gin – London dry gin pravi je primjer hrvatskog “craft” proizvoda destiliranog selekcijom, rukom branih, biljaka mediteranskog i kontinentalnog dijela Hrvatske. U radionici koktela ta temom Gin možete kušati crazy pilot koktel i mnoge druge izrađene upravo sa ovim izvrsnim Ginom.

Posjetili smo za Vas...

Mjesto gdje raste jedna od najkvalitetnijih kadulja na svijetu!

U Kornatskom arhipelagu, oazi čiste i netaknute prirode samoniklo raste jedna od najljekovitijih biljaka na Zemlji, kornatska ljekovita kadulja, koja je zbog svog specifičnog sadržaja eteričnog ulja i snažnog karakterističnog mirisa zasigurno jedna od kvalitetnijih, ako ne i najkvalitetnija kadulja na svijetu!
U srcu Kornata proizvode se ljekoviti pripravci od kadulje i smilja. U turi Kornati imate priliku i vi posjetiti imanje i saznati sve o proizvodnji i ljekovitim svojstvima te drevne, vrlo ljekovite biljke.

Izvrsne ture

Incentive putovanja

Naša putovanja su idealna kao incentive programi za Vaše zaposlenike, klijente ili partnere.

Omogućite svojim zaposlenicima, klijentima i partnerima da na incentive putovanju steknu nezaboravna iskustva i uspomene koje će ih vezati upravo za Vašu tvrtku.

Odaberite svoj event

Učinite svoj incentive posebnim

Kako bi vaša događanja bila posebna pronalazimo najorginalnije ideje i mjesta u Hrvatskoj. Cilj nam je potaknuti kreativnost Vašeg tima/grupe i probuditi duh svakog pojedninca. Motivirat ćemo vaš tim kroz gastronomsko iskustvo sa najboljim vinima i hranom. Pripremite nepce za novi svijet sjajnih korporativnih događanja.

Recenzije

Smještaj

Vijesti

Okus i miris mediteranskog i kontinentalnog dijela Hrvatske u svakoj boci.  Old Pilot’s Gin – London Dry Gin destilerije Duh u boci …

Kontaktirajte nas!

Jedan klik ste od kontakta s nama!