Resetiraj lozinku

Eventi krojeni prema vama

Kako bi vaša događanja bila posebna pronalazimo najoriginalnije ideje i mjesta u Hrvatskoj. Cilj nam je potaknuti kreativnost Vašeg tima/grupe i probuditi duh svakog pojedinca. Motivirat ćemo vaš tim kroz gastronomsko iskustvo sa najboljim vinima i hranom. Pripremite nepce za novi svijet sjajnih korporativnih događanja.

Radionica koktela

Na radionici ćete naučiti o povijesti koktela, osnovnim sastojcima i kombiniranju okusa, tehnikama pripreme koktela i ponešto o dekoraciji.

Radionica kuhanja kave

Na radionici ćete naučiti kako pripremiti izvrsnu kavu i osnove latte arta – dekoriranja sa mliječnom pjenom, a pritom se dobro zabaviti sa kolegama.

Radionica izrade tjestenine

Naučiti ćete kako se rade istarski fuži i pljukanci zajedno sa ukusnim umacima (bazirani na sezonskim namirnicama)

Degustacija vina

Ako želite naučiti kako opisati vino, koje okuse prepoznati u njemu i pri tome se dobro zabaviti u natjecanju degustacije vina ovo je pravi event za vašu grupu! Zabava uz degustaciju vina sa prijateljima ili team-building aktivnost za motivaciju i razonodu sa vašim zaposlenicima.

Radionica kuhanja

Zašto satima sjediti na formalnom domjenku kada se izvrsno možete zabaviti na radionici kuhanja? Zavežite pregaču i zasučite rukave! Naš kuhar će Vas potatknuti da kreirate ukusna jela. Na radionici ćete uživati u finim jelima koje ste zajedno skuhali popračenim izvrsnim vinom. Ovo će zasigurno biti event koji ćete godinama pamtiti.

Večera sa igrom degustacije vina

Edukativan, interaktivan & zabavan način za upoznavanje Hrvatskih vina

Kontaktirajte nas!

Jedan klik ste od kontakta s nama!

Galerija evenata